Melanie
Igl ei schon in pign siemi, dad astgar menar miu agen local. Dapi bia onns enquerel jeu bubrondas, vins ed ideas. Uss havein nus anflau il local adattau ed il cuschinier dil siemi e savein finalmein iniziar nossa lavur.
Giuseppe
Sco pizzaiolo, cuschinier e pasterner haiel jeu grond plascher dad experimentar e porscher a mes hosps ina spisa che plai da cor. Ensemen cun mia cara saiel jeu far mia passiun tier mia professiun.
Petta flambada (Flammkuchen) - adina gest ord il fuorn - da marvegl alla sera da classic a dultsch
- cunscient -
- da casa -
- frestg -
Nus essen cheu per Tei - adina zatgei gustus. Per la pintga e la gronda fom.
Prest stat era nies onlineshop da vin a disposiziun. ;-)
Nus retergin noss vins directamein da vignerols ellegi.
Nies sortiment da vins ei vegnius componius cun tutta premura. Dil meridiunal plein temperament agl amabel dalla Pfalz, cheu anfla mintgin il vin adattau.
Dil reminent - biars da noss vins derivan d'ina producziun biologica.
Quel che ha bugen burgers vegn a carezzar ils noss. Ils burgers vegnan fatgs cumpletamein en casa cun bia premura e carezia - ed da quei sencorsch'ins - empermess ;-)
Tut noss burgers ein era disponibels senza gluten!
Art da far biera a moda Taliana - Baladin
Handcrafted
Farm Brewery
Pur deletg